Kıvanç Tatlıtuğ: Sinemada iz bırakmak istiyorum

‘Hadi Be Oğlum’la vizyon izleyicisini selamlayan Kıvanç Tatlıtuğ, projesinin gala gecesinde film için samimi açıklamalarda bulundu.

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filmi ‘Hadi Be Oğlum’ görkemli bir galayla görücüye çıktı. Kanyon’da gerçekleşen geceye çok sayıda ünlü isim katıldı. Başak Dizer, Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu- Sinem Kobal, Burak Deniz, Tolga Çevik, Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı göze çarpanlar arasındaydı.

GİŞE KAYGIM YOK

Gösterim öncesi kırmızı halıda kameraların karşısına geçen Tatlıtuğ, gişe kaygısı taşımadığını söyledi. ‘Sıcak ve sevgi dolu bir film çektik’ diyen Tatlıtuğ, “Sinema benim için farklı bir alan ve ben de burada bir iz bırakmak istiyorum”şeklinde konuştu. Başak Dizer de galada eşini yalnız bırakmayarak tam destek verdi.

Tatlıtuğ ile Türkdemir filmde baba-oğlu canlandırıyor.

Vakti gelince baba oluruz

Geceye Türk sinemasının jönleri Çağatay Ulusoy ile Kenan İmirzalıoğlu katıldı. Eşi Sinem Kobal’la boy gösteren İmirzalıoğlu, bebek soruları karşısında “Vakti gelince olur” dedi. Ayrıca Afrin’de bulunan Mehmetçiğe selam gönderdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.