Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Halit Ergenç’in izinden gidiyor

Yatırımlarını gayrimenkule yapan Kıvanç Tatlıtuğ bugüne kadar İstanbul’un Avrupa yakasından evler satın almıştı.Oyuncu bu kez farklı bir semte yöneldi. 9 ay önce Bağdat Caddesi’nden 2 büyük dükkan aldı. Milyon dolarlık gayrimenkulleri kredi kullanmadan, peşin parayla sahip olan yakışıklı oyuncu her 2 yeri 50’şer bin TL’den kiraya verdi.Kıvanç Tatlıtuğ’un, Bağdat Caddesi’ndeki yatırımlarından elde ettiği gelir şu an 100 bin TL. Ekranların en çok kazanan jönleri arasında yer alan oyuncu, Star TV’de başlayacak ‘Cesur ve Güzel’ dizisinden bölüm başına 130 bin TL alacak.Kıvanç Tatlıtuğ tıpkı Halit Ergenç ve Kenan İmirzalıoğlu gibi başrol oynayacağı yapımlardan 1 yıllık peşin ödeme alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.