Kıvanç Tatlıtuğ: İnşallah baba olurum

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak dizer, evliliklerinin birinci yıldönümünü kutladı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer 2 yıllık aşkın ardından 19 Şubat’ta, Paris’te evlenmişti. Çift birinci evlilik yıldönümlerini Başak Dizer’in ortağı olduğu Nişantaşı’ndaki mekanda yakın dostları ile kutladı.

“İNŞALLAH BABA OLURUM”

Kıvanç Tatlıtuğ çıkışta habercilerin “Ne zaman baba olacaksınız?” sorusuna şu cevabı verdi: “İnşallah olurum, kısmet.”

“TAM HİSSEDİYORUM KENDİMİ”

Kıvanç Tatlıtuğ verdiği bir röportajda eşi Başak Dizer için şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bir hayatı, bir geleceği iki kişi yaşamaya başladığınızda; iki kişi bir olduğunuzda değişiyormuş meğer her şey. Nasıl diyeyim, ‘tam’ hissediyorum kendimi Bu herkesin yaşayabileceği bir duygu değil ve yaşayabilenler çok şanslı. Ben çok şanslıyım. ‘Sevmek’ ve ‘güvenmek’ insana gökten bir paketin içinde gelmiyor. Sen bulabilirsen buluyorsun. Sevmek, hele ki güvenmek benim için çok zor. Bu yüzden çok kıymetli bir şey yaşıyorum ve onu sarıp sarmalıyorum. Yani aktörüm diye mutlu yuva hayali kuran bir adam olamaz mıyım?”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.