Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in evlerinin sahibi çok ünlü bir isim çıktı

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çiftinin evlendikten sonra kiraladığı, Etiler Bebek’te bulunan Ayşe Sultan Korusu’ndaki evin sahibi Demet Akbağ çıktı. Çiftin, Boğaz manzaralı eve taşınmadan önce iki ay süren bir tadilat da yaptırdı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer yaklaşık iki ay evin tadilatıyla uğraştı. Stil danışmanı olan Dizer, Boğaz manzaralı evde kendisine kocaman bir giyinme odası yaptırdı. 32 yaşındaki Tatlıtuğ da binlerce DVD’lik film arşivi için bir duvarı dolapla kaplattırdı.

Tatlıtuğ’un evleninceye kadar Ulus’taki kendi dairesinde oturduğu, Maçka’da bulunan bir Rezidans’ta hiç oturmadığı ve böylece futbolcu Wesley Sneijder-Yolanthe Cabau çiftiyle de hiç komşu olmadığı da bildirildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.