Kıvanç Tatlıtuğ: Her şey yolunda

Cesur ve Güzel adlı dizinin yakışıklı başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi.

Tuba Büyüküstün ile başrollerini paylaştıkları Cesur ve Güzel dizisinin gayet başarılı bir şekilde ilerlediğini ve tüm ekip olarak motivasyonlarının yüksek olduğunu söyleyen yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, cep telefonunun kamerasında bir sorun olduğunu ve onu yaptırmaya geldiğini belirtti.
Muhabirlerin soruları üzerine özel yaşamı ile ilgili konuşmayı tercih etmeyen Tatlıtuğ, sadece evliliğiniz nasıl gidiyor sorusuna “Gayet güzel her şey yolunda” diyerek cevapladı.

Daha sonra otoparktaki aracına doğru ilerlerken kendisini görüp hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri kırmayan Tatlıtuğ hayranlarının gönüllerini almayı da ihmal etmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.