Kıvanç Tatlıtuğ, evliliği hakkında ilk kez konuştu

En büyük şansım Başak…

İki yıl önce tasarımcı Başak Dizer’le hayatını birleştiren Kıvanç Tatlıtuğ, “Eşim benim en büyük şansım” dedi.

16 Şubat’ta vizyona girecek olan ‘Hadi Be Oğlum’ filmiyle seyirci ile buluşmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, bir dergiye röportaj verdi.

Oyuncu, “Evlilik seni nasıl bir adam yaptı?” şeklinde gelen bir soruyu da yanıtladı. “Bu mesleğin içinde benim gibi stabil bir adam bile bu ünden, başkalarının fikirlerinden kolay etkilenebilir. Bütün bu süreçleri yaşayıp evine dönüyorsun. Kapıdan o adımı attığın zamandan sabaha kadar kendini yenilemen gerekiyor. Birilerinin sana gerçek Kıvanç’ı hatırlatması gerekiyor. Benim 15 yılda öğrendiğim en önemli şey bu.

Evliliğim de bu yüzden bana iyi geldi. Sorumluluk sahibi olmak çok güzel. Yaptığım işe bile yansıdığını düşünüyorum. Kendimi daha çok veriyorum her şeye. Başak’la birbirimize her konuda desteğiz, bu yüzden çok mutluyum. Eşim benim en büyük şansım” itirafında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.