Kıvanc Tatlıtuğ evini teknoloji üssüne çevirdi

Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer’le yaşayacağı Bebek’teki evini teknoloji üssüne çevirdi. Ünlü oyuncunun sadece televizyonu bile 50 bin lira.
Geçen ay 2 yıllık sevgilisi Başak Dizer’le Paris’te evlenen Kıvanç Tatlıtuğ, yaşamak için Bebek Ayşe Sultan Korusu’nda Boğaz manzaralı lüks bir daire tercih etmişti. Evin dekorasyonunun büyük kısmını stil danışmanı olan Dizer, üstlendi. Kıvanç Tatlıtuğ ise birçok erkek gibi teknolojik aletleri seçti. Yakışıklı oyuncunun, teknoloji tutkusunu ise evine yansıttığı ve lüks dairesini adeta bir teknoloji üssüne çevirdiği öğrenildi. Tam anlamıyla bir PlayStation ve sinema tutkunu olan Kıvanç Tatlıtuğ, televizyonunu ‘Curved’ modellerden seçti. Sadece televizyon için 50 bin lira ödeyen ünlü oyuncu, 10 bin liraya da özel bir ses sistemi aldı.

BAŞAK DİZER’E ÖZEL GİYİNME ODASI

Laptop’un yanı sıra bir de Apple marka bir bilgisayarı olan Kıvanç Tatlıtuğ’un evinde 2 tane oyun konsolu da bulunuyor. Tatlıtuğ, oyun ve film DVD’leri için de dev boyutta özel bir dolap yaptırdı. Başak Dizer’in ise kendine ait özel bir giyinme odası bulunuyor.

Paris’te 19 Şubat’ta dünyaevine giren ünlü çift, Bebek Ayşe Sultan Korusu’ndaki lüks evlerine yerleşti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.