Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu’yu istemedi

Yeni dizisinde başrolü Elçin Sangu ile oynayacağı öne sürülen Kıvanç Tatlıtuğ’un bu ismi veto ettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Kiralık Aşk’ dizisinde canlandırdığı Defne karakteri ile büyük beğeni toplayan Elçin Sangu, Kıvanç Tatlıtuğ tarafından veto edildi.

Bugün Gazetesi’nde yer alan habere göre Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisinde başrolü Elçin Sangu ile paylaşacağı iddia edilmişti.

TANINMAYAN BİRİNİ ARIYOR

Partneri olarak Elçin Sangu’nun adı geçse de Kıvanç Tatlıtuğ ‘ Kurt Seyit ve Şura’da birlikte oynadığı için Sangu’yu istememiş. Kıvanç şimdi hiç tanınmayan isimsiz birini arıyor.Cansızkuş

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.