Kıvanç Tatlıtuğ: Durum ciddi, yüksek ihtimal ameliyat olacağım

Basketbol maçı esnasında sakatlanan ve durumunun ciddi olduğunu belirten oyuncu, ameliyat olacağını söyledi. Arkadaşlarıyla basketbol oynarken ayağından sakatlanan Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile Etiler’deki Günaydın’da yemek yedi. Maç esnasında diz kapağı dönen oyuncu, şef tarafından hazırlanan ilik suyunda şifa aradı. Daha önce değnekle gezinen ancak fizik tedavi sonrası değnekleri atan Tatlıtuğ, sağlık durumu hakkında “Durum ciddi, yüksek ihtimal ameliyat olacağım” bilgisini verdi. Ünlü motosikletçi Kenan Sofoğlu’nun hayatını canlandırmak istediği yönündeki haberler hakkında konuşmaktan kaçınan oyuncu, aracının direksiyon başına geçti. Ayağının kötü olduğunun hatırlatılması üzerine oyuncu “Araba otomatik vites, benim sol ayağım sakat olduğu için tek ayak idare ediyorum” diyerek herkesi güldürdü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.