Kıvanç Tatlıtuğ, boşanma haberlerine nasıl yanıt verdi?

Günün öne çıkan magazin olayları Bip Magazin’de.

BOŞANMA HABERLERİNE İNAT EL ELE!

2017’yi hastane koridorlarında karşılayan Kıvanç Tatlıtuğ o günden sonra ilk kez görüntülendi! Haklarında çıkan boşanıyorlar haberlerine inat eşi Başak Dizer’in elini bir an bile bırakmayan ünlü oyuncu sağlık durumu için ise iyiyim “Çok şükür iyiyim” açıklamasında bulundu.

KEREMCEM’İN BAŞI SAKALLARI İLE DERTTE!

Sevilen sanatçı Keremcem’in başı sakalları ile dertte. Sakallarına ak düşen Keremcem arkadaşlarının kendisine sakallarını boyaması için baskı yaptığını fakat kendisinin öyle bir niyeti olmadığını ifade etti.

YAŞAR ALPTEKİN’DEN DİSKOLU EV!

Bir dönemin en yakışıklı mankenlerinden olan sonrasında ise seçtiği mütevazı hayatı yaşamaya karar veren Yaşar Alptekin’in evi şaşırttı! Ünlü isim Kurtköy’deki 3 katlı evinin bir kısmını disko yaptığını ve alkollü mekanlara gidemediği için dans tutkusunu evinde dans ederek giderdiğini belirttti!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.