‘Kısmetse Olur’ yarışmasında ortalığı karıştıracak dedikodu

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve skandalların eksik olmadığı ‘Kısmetse Olur’ yarışmasında gelin adaylarından Cansel’in 5 haftalık hamile olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

SKANDALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Yarışmanın popüler çiftlerinden Cansel ve Eser çifti hakkında ortaya atılan iddia yok artık dedirtti. Daha önce yarışmadaki damat adaylarının özel görüntülerinin ortaya çıktığı program, şimdi de Eser ile birliktelik yaşayan Cansel’in hamilelik dedikodusuyla gündeme geldi.

ÇOCUĞU ALDIKMAK İSTEDİLER AMA…

İddiaya göre; ilk başlarda çocuğu istemeyen çift aldırmak için hastaneye müracaat etti, ancak 5 haftalık olması nedeniyle çocuk alınamadı. Yarışmanın 5 hafta sonra final yapacağını göz önünde bulunduran Eser ve Cansel çifti, çocuğu dünyaya getirme kararı aldılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.