“Kısmet Değilmiş” youtube’da izleyenlerle buluşuyor

İnternetin Yeni Fenomeni, tıklanma rekorları kıran dizisi “Kısmet Değilmiş” her pazartesi youtube’da izleyenlerle buluşuyor.

Her defasında “Kısmet Değilmiş” der geçeriz…
E N’apalım “Kısmet Değilmiş”…
“Kısmet Değilmiş” içinde umudu barındıran bir avuntumuz…
Kısmet Değilmiş, aşka inancını kaybetmişlerin de aşktan ümidini hiç kesmemişlerin de fenomeni olacak. Gerisiyse kısmet!

Kısmet Değilmiş, gündelik şehir hayatının zorluklarını, bir yerden bir yere koştururken başımıza gelen aksilikleri, işte, sokakta, insan ilişkilerinde; bazen komşumuzla ve en önemlisi “AŞK”ta yaşadığımız kısmetsizlikleri ince ve eğlenceli bir mizah anlayışıyla izleyiciyle buluşturuyor.

kısmet degilmis1

Dizi, gerçek aşkı arayan bir metropol kadını ve erkeğinin birbirleriyle buluşmalarını, bu süreç içinde yaşadıkları komik olayları eğlenceli,romantik ve zaman zaman izleyicileri koltuklarından yuvarlayacak, gülme krizine sokacak kadar bol kahkahalı bir dille anlatıyor.

Günümüzdeki kadın – erkek ilişkilerini ve gündelik şehir yaşamına dair yaşanan kısmetsizlikleri eğlenceli bir dille izleyiciye sunan dizinin başrollerinde Çilek Kokusu dizisinden tanıdığımız yakışıklı oyuncu Bora Cengiz ve sosyal medya fenomeni ve oyuncu Esra Akpınar yer alıyor.

Yayınlanan ilk bölümüyle tıklanma rekorları kırarak internet izleyicisini anında yakalamayı başaran dizi, sürpriz konuk oyuncularıyla da her hafta izleyenlere keyifli anlar yaşatmayı amaçlıyor.

İlk bölümünde Model grubunun solisti Fatma Turgut’un konuk oyuncu olarak yer aldığı dizinin önümüzdeki bölümlerinden birinde ise ünlü oyuncu Şahin Irmak yer alacak.

Kısmet Değilmiş her pazartesi saat 19:30’da yeni bölümleriyle youtube’da yayınlanıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=4cO972p1eK8

https://www.youtube.com/watch?v=eHOiqpg2Gx4

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.