Kırgın Çiçekler, ödüle doymuyor

Her yıl heyecanla beklenen Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD) ödüllerinde, en iyi kadın oyuncu ödülünü Kırgın Çiçekler dizisi başrol kadın oyuncuları aldı.

Atv ekranlarında seyirciyle buluşan Kırgın Çiçekler, aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Ankara’da gerçekleşen Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği ödül töreninde en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görülen Gökçe Akyıldız, Aleyna Solaker, Biran Damla Yılmaz, Hazar Motan ve Çağla Irmak, “RTDG gibi değerli bir kurumdan ödül aldığımız için mutluyuz. Başarımızın sırrı inanmak ve çok çalışmak. Böyle bir ödüle layık görüldüğümüz için tüm ekibimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi. Yoğun ilgi gören ödül törenine NTC Medya Yapımcısı Mehmet Yiğit Alp, NTC Medya Genel Koordinatörü Nazlı Heptürk, Biran Damla Yılmaz, Hazar Motan ve Çağla Irmak katıldı. 5 yetimhane kızının hayat hikayesini konu alan dizi reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.