Kırgın Çiçekler, haftanın en çok izlenen dizisi oldu

Nefes kesen hikâyesiyle reytingleri alt üst eden “Kırgın Çiçekler dizisi total kategoride haftanın en çok izlenen dizisi oldu.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit ALP’İN üstlendiği, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı Kırgın Çiçekler dizisi yetimhanede yaşayan 5 kızın hayata karşı mücadelelerini ve anne baba özlemlerini anlatıyor. Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran dizi, total kategoride bir hafta içinde en yüksek reyting puanı alan dizi oldu.

Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Mehmet Aykaç, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker ve daha birçok oyuncunun yer aldığı Kırgın Çiçekler dizisi, atv ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam edecek.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.