Kiralık Aşk dizisinin Ömer’i Barış Arduç boksa başladı

Elçin Sangu (Defne) ile birlikte başrollerinde oynadıkları Kiralık Aşk dizisiyle gündeme oturan Barış Ardunç, (Ömer) Instagram’da spor yaparken fotoğrafını paylaştı.

Bölüm fragmanı yayımlandığı anda YouTube’da izlenme sayısı milyonları aşan, dizi çekimlerinde oturduğu bankı öpen hayranlarının olduğu, hatta özel hayatında Gupse Özay ile olan birlikteliği sürekli tartışılan Ardunç’un boks yapanken çekilmiş pozu 87 binden fazla beğeni aldı.

Kerem Bürsin’in gittiği spor salonuna gitmeye başlayan Arduç, bu fotoğraftan sonra ise antreman yaparken bir video paylaştı. Genç oyuncunun ‘Şiddete hayır’ notu ile paylaştığı video 80 binden fazla beğeni aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.