“Kiralık Aşk” dizisinin gününde izleyiciler ile buluşturulan ‘Yıldızlar Şahidim’ final yapıyor

Final yaparak ekranlara veda eden Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun başrollerini paylaştığı “Kiralık Aşk” dizisinin gününde izleyiciler ile buluşturulan ‘Yıldızlar Şahidim’de, Cuma gününe takıldı.

Yapımcı şirket diziyle ilgili kanalla ortak final kararı aldı. Ünlü yapımcı Ali Gündoğdu, dün alınan kararı yazılı açıklamayla teknik ekip ve oyuncularına böyle duyurdu:

“Değerli oyuncularımız ve teknik ekibimize, ‘Yıldızlar Şahidimdir’ projemizi, maddi ve manevi büyük özveriyle hayata geçirdik. Ancak oldukça zor bir günde başladığımız yayın sonucunda, aldığı sonuçlar oldukça üzücü, oyuncularımız ve ekibimizin yıpranmaması adına kanal ile aldığımız ortak karar neticesinde 4. bölümde final olacağını bildirmek isteriz. Emeği geçen tüm oyuncularımıza, menajerlerine, ajanslarına, yönetmenlerimiz ve teknik ekibimize gönülden teşekkür ederiz. Yeni projelerde görüşmek üzere…”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.