Kiralık Aşk dizisi Aydilge’ye “Evet” dedirtti

Sevilen müzisyen Aydilge, bir süredir beraber olduğu keman sanatçısı Utku Barış Andaç’tan evlilik teklifi aldı. Kendisine ”Yılın En İyi Dizi Müziği” dalında toplam 15 ödül kazandıran Kiralık Aşk şarkısının keman kayıtları sırasında tanışan çiftin aşkı, evlilik yolunda hızla ilerliyor. Dizinin sadece müzik kariyerinde değil, aşk hayatında da uğurlu geldiği Aydilge, teklifle beraber gelen tektaşı parmağına taktıktan sonra Andaç’la çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada şu notla paylaştı:

“Evet dedim, evet dedim! Tüm geçmiş yaşamlarımızda olduğu gibi yine kavuştuk. Şimdi, burada, her zaman, tüm boyutlarda ve tüm evrenlerde kavuşacağız. Sonsuz sevgilim.”

Aydilge’nin son single’ı Yo Yo Yo’nun klibinde de beraber rol alan çift, çok yakında düğün hazırlıklarına başlıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.