Kıraç’ın “Acı Aşk” müzikleri dijital platformlarda

TMC’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Seçkin Özdemir, Best Model of The World birincisi Sezgi Sena Akay, Selin Şekerci ile Alperen Duymaz, Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can’ın rol aldığı “Acı Aşk”ın dizi müzikleri albümü dijital platformlardaki yerini aldı! Efsane dizi müziklerine imza atmış Kıraç; Nevzat Yılmaz ve Hakan Ersöz ile birlikte “Acı Aşk” için de birbirinden duygusal müzikler hazırlıyor!

Yönetmenliğini M. Çağatay Tosun, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği “Acı Aşk”ı, Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol kaleme alıyor. Kıraç’ın dizi için hazırladığı “Akasya”, “Anı” ve “Menekşe” gibi şarkılarının yanısıra, “Vazgeçemem” adlı şarkısı da albümde yer alan eserler arasında…

Mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alan “Acı Aşk”ın dizi müzikleri albümü, tüm dijital platformlardan indirilebilir ve dinlenebilir.

aci ask

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.