Kıraç uzun bir aranın ardından İstanbullu hayranlarıyla buluşuyor!

Yeni single’ı “Yolun Sonu”nu geçtiğimiz günlerde çıkaran Kıraç, uzun bir aranın ardından İstanbullu hayranlarıyla buluşuyor! “Yolun Sonu” adlı yeni şarkısını ilk kez bu konserde seslendirecek olan sanatçı, klasikleşmiş ve yeni şarkılarının yanısıra, özel cover’larına da yer verecek. Hayranlarının ve “iyi müzik” sevenlerin merakla beklediği konser 16 Nisan 2016, Cumartesi akşamı saat 21:30’da Kartal Beyrut Performance’da!

Kıraç, sözleri ve düzenlemesi kendisine, müziği Namık Naghdaliyev’e ait “Yolun Sonu” adlı yeni çalışması sonrası vereceği ilk konserde, kalplere dokunan şarkı sözleri ve romantik bestelerinden oluşan özel bir repertuar hazırladı. Başarılı rockçı, arka arkaya çıkaracağı single’ların yanısıra, 13 Nisan 2016, Çarşamba günü piyasaya çıkacak “Zeki Müren’e Saygı Albümü”nde “Berduş” adlı parçayı seslendirdi. Kıraç, tarz gözetmeksizin yalnızca “iyi müzik”e odaklandığı geniş yelpazedeki repertuvarı ve kapsamlı orkestrası eşliğinde, yeni sahne projesinin de hazırlıklarına başladı.

Kıraç’ın, 16 Nisan 2016, Cumartesi akşamı saat 21:30’da Kartal Beyrut Performance’da gerçekleşecek konserinin biletleri Biletix ve Kartal Beyrut Performance gişesinden temin edilebilir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.