Kıraç, köy okulları için kitap topladı

Kıraç, şarkıları, konserleri ve dizi müziklerinin yanısıra, sosyal sorumluluk projelerine de destek olmaya devam ediyor.

Sanatçı, Beyrut Performance’da verdiği konserine gelen hayranlarıyla köy okulları için hikaye ve test kitapları ile kırtasiye malzemeleri topladı.

blank

Çocukların “kitap istiyoruz” çağrısıyla, köy okullarına kütüphaneler kuran Sınırsızlar adlı topluluğun gerçekleştirdiği kampanya ve sosyal medya duyuruları sonucunda konser akşamı çok sayıda kitap ve kırtasiye malzemesi, kütüphanelere ulaştırılmak üzere yola çıktı. “Kitabı raflara değil herkesin okuyabileceği alanlara koy.” ilkesiyle yola çıkan Sınırsızlar topluluğuna Facebook, Twitter ve Instagram üzerinden ulaşılarak destek olunabilir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.