Kına Organizasyon Erol Yıldırım 10. yılını kutluyor

Bugüne kadar 511 farklı mekanda 13 binden fazla gelin adayının mutluluğa ilk adımında yanında olan Kına Organizasyon Erol Yıldırım 10. yaşına gireceği 2017 yılında da hız kesmeden devam etmeyi hedefliyor. Yeni evlenecek olan çiftlerin hayallerinin ötesinde organizasyonlar düzenleyerek özel günleri unutulmaz anlar haline getiren organizasyon firması 2017 yılındaki yenilikleriyle de göz dolduracak gibi görünüyor.

Son dönemlerde sosyetenin yeni trendi haline gelen Osmanlı’dan günümüze ulaşan kına gecelerini hafızalara kazıyan Kına Organizasyon Erol Yıldırım, 2017 yılında da her gelinin en özel günü sayılabilecek kına gecesinde, kendilerini özel hissetmelerini sağlayabilmek amacıyla hazırlıklarını tamamladı. “Nasıl bir kına gecesi hayal ediyorsanız, bunu bizimle paylaşmanız yeterli” parolasıyla yola çıkan ve bunun ışığında çalışmalarını sürdüren firma hiçbir detayı atlamayarak gelinlere ve yakınlarına harika bir gece geçirecekleri güvencesini veriyor.

Firma sahibi Erol Yıldırım Evlilik Dünyasını Sektör Haline Getirmenin Gururunu Yaşıyor

Kına gecesi sektöründe lider firmanın sahibi Erol Yıldırım, evliliğe ilk adımı atacak olan gelinlerin bu anlarını unutulmaz kılabilmek için çalışmalarına son sürat devam ediyor. Başta Birleşik Arap Emirlikleri olmak üzere dünya genelinde düzenlenen evlilik fuarlarına katılan ve burada gördüğü yenilikleri Türkiye ile buluşturan Yıldırım, birçok dalda ödüller kazanarak evlilik sektöründe nasıl bir çağ başlatacağının sinyallerini veriyor. Başarısının sırrını işini benimsemek ve sevmek olduğunu sözlerine ekleyen firma sahibi “Muhteşem görünmeniz için elimizden geleni yapıyor hem rahat hem de şık bir gece geçireceğiniz aksesuarları özenle seçiyoruz.” sözleriyle rakiplerine göz kırpıyor.

Firmanın sahibi olmanın yanı sıra aynı zamanda kurucusu da olan Erol Yıldırım, 1984 yılında Sivas’ta doğmuş, 2001 yılında Haydarpaşa Lisesi, 2005 yılında ise Beykent Üniversitesi’ni bitirerek sektöre ilk girişini 2007 yılında Kına Organizasyon markası altında gerçekleştirmişti. Bir aile dostunun kına gecesine katıldığı sırada organizasyonun kötü geçtiğini fark etmesi üzerine sektöre adım atma kararı aldığını ve bunun için uzun bir süre araştırma yaptığını da sözlerine ekliyor. Erol Yıldırım’ın, attığı bu adımla Türkiye’de 300’e yakın firmanın açılışında öncü rol oynadığı biliniyor.

blank

Genç ve Dinamik Bir Ekip ile Hayallerin Ötesinde Bir Kına Gecesi

Kına Organizasyon Erol Yıldırım, bünyesinde bulundurduğu genç ve dinamik bir ekiple gelin adayları için özel olan bu günü görsel bir şölene dönüştürüyor. Halk oyunları konusunda tecrübeli ekipten zenneye; kına gecesi kıyafetinden aksesuarlara ; kişiye özel mekan seçiminden Hindistan’dan özel getirilen Hint kınasına kadar her şeyin kişiye özel hazırlanma fırsatının sunulduğu ve bir inci gibi işlendiği kına geceleri ile firma, zihinlerden silinmeyecek görsel şölenine devam ederek ödüllerine yenilerini ekleyecek gibi görünüyor.

Evlilik dünyasının öncüsü olan organizasyon firmasında düğün sahibini memnun etmek ilk hedef olarak görülüyor. Gelin adaylarına “Nasıl bir kına hayal ediyorsanız, bunu bizimle paylaşmanız yeterli. Siz hayal edeceksiniz, en sevdiğiniz renkten, en sevdiğini müziğe, en sevdiğiniz mekandan en sevdiğiniz çiçeğe kadar her şeyi biz uygulayacağız. Siz de hayallerinizin gerçekleşeceği o mutlu güne geldiğinizde dostlarınız ve sevdikleriniz ile birlikte harika bir kına gecesi geçireceksiniz.” sözleriyle seslenen Erol Yıldırım 2017 yılında da sektördeki çalışmalarına durmadan devam edecek gibi görünüyor.

Sosyetenin ve Sosyal Medyanın Kalbi Kına Organizasyon Erol Yıldırım ile Atıyor

Geleneksel değerler ile modern kültür öğelerini sıra dışı bir şekilde harmanlayarak unutulmaz gecelerde başrol oynayan Kına Organizasyon Erol Yıldırım, Nur Bozar, Yeliz Yeşilmen, Neslişah Alkoçlar Düzyatan, İpek Özkök, Zahide Yetiş, İpek Tanrıyar ve Chloe Ortaç gibi ünlü camiasından birçok kişiye de mutlu anlar yaşatmanın gururunu taşıyor.

Sosyal medyanın gücünün de bir hayli farkında olan organizasyon firması, bu platformun gerisinde kalmamak için yaşanan anları ölümsüzleştirmek amacıyla gecenin düzenlendiği yerlerde fotoğraf çekme alanları oluşturuyor. 9 yıldır durmak bilmeden, değişen dünyaya ayak uydurarak, aynı zamanda kültürel değerleri unutmayarak, modern yaşamla sentez haline getiren Kına Organizasyon Erol Yıldırım, “Benim kına gecem unutulmaz olsun” diyen herkesi kinaorganizasyon.com.tr ‘a bekliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.