Kim Kardashian’ın selülitleri hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı

Yalnızca ABD’nin değil dünyanın en ünlü ailesi olma yolunda ilerleyen Kardashian’lar, bu kez Meksika tatilinde görüntülendi. Kim Kardashian’ın selülitleri sosyal medyayı adeta salladı.

OTELE SERVET ÖDÜYORLAR

Kim, kardeşi Kourtney Kardashian’ı 38’inci doğum günü için tatil merkezi Casa Aramara’ya götürdü. İkilinin, kaldığı otele gecelik ödedikleri ücret yaklaşık 16 bin 600 dolardı.

SELÜLİTLER OLAY OLDU

Havuz başında ve okyanus kıyısında görüntülenen Kardashian’ların bikinili fotoğrafları, sosyal medyada ses getirdi. Fotoğraflarda Kardashian’ın kalçasındaki selülitler dikkati çekiyor. Büyük kalçalarıyla yıllardır gündemden düşmeyen Kim’in selülitleri, televizyon programlarında bile tartışma konusu oldu. Kardashian’lara tatilde bir grup arkadaşı da eşlik ediyor.

İşte Kim Kardashian’ın o görüntüsü;

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.