Kim Kardashian’ın bebeğinin ismi belli oldu

Kardashian, zor geçen hamilelik sürecinden dolayı dinsel içerikli ‘Aziz’ ismini koydu.

Gösteri dünyasının en renkli simalarından Kim Kardashian ile kocası Kanye West, birkaç gün önce dünyaya gelen bebeklerine Saint (Aziz) ismini koydu.

Ailenin, tahmin edilenden üç hafta önce doğan yeni üyesine Easton isminin verileceği konuşuluyordu. Ancak çift, bebek dünyaya geldikten sonra ona daha dinsel içerikli bir isim vermeyi uygun buldu.

İKİNCİ HAMİLELİĞİ ZOR GEÇTİ

ABD basınına yansıyan iddialara göre Kim Kardashian ve Kanye West’in bebekleri için bu ismi seçmelerinin nedeni ünlü yıldızın zor hamilelik süreci. İkinci bebeğine hamile kalabilmek için çok uğraştığını hiç saklamayan Kardashian hamileliğinin de zor geçtiğini pek saklamadı.

NORMAL DOĞUM YAPTI

Kim Kardashian’ın normal doğum yaptığı ancak bebeğin ve rahminin pozisyonu nedeniyle çeşitli komplikasyonlar nedeniyle doğumun fazladan birkaç saat aldığı da ortaya çıktı. Kardashian ile West’in North adında iki buçuk yaşında bir de kız çocukları bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.