Kim Kardashian, takipçilerini geri kazanmak için uğraşıyor

‘Keepin Up The Kardashians’ın yıldızı Kim Kardashian photoshopsuz görüntüsünün yayınlanmasının ardından kaybettiği 100 bin takipçiyi geri kazanmak için Meksika tatilinden seksi bir poz paylaştı.

Kim Kardashian’ı takipçileri photoshopsuz bikinili fotoğraflarından sonra protesto etti. Yaklaşık yüz bin takipçi kaybeden 36 yaşındaki yıldız bu duruma üzülmüş olacak ki, bu sabah seksi bir fotoğraf yayınlanarak takipçilerine seslendi.

blank

Kanye West’ten 2 çocuğu olan Kardashian, uzun zamandır sosyal medyadan seksi paylaşımlar yapmıyor. Hatta ‘popo selfie’leriyle ünlü olan 36 yaşındaki reality şov yıldızı tahtını kız kardeşi Kylie Jenner’a bırakmış durumda… Ancak son zamanlarda kaybetti takipçileri için üzülmüş olacak ki Meksika tatilinden seksi bir pozu Instagram hesabından paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.