Kim Kardashian aldığı kiloları verebilmek için ilginç bir yöntem deniyor

Kısa bir süre önce ikinci bebeğini dünyaya getiren TV yıldızı Kim Kardashian, doğum öncesi kilosuna kavuşmak için çeşitli yöntemler deniyor. Öncelikle sağlıklı beslenip düzenli spor yapıyor. Ama kullandığı bir başka yöntem daha var.

Eski haline dönmek için kendini motive etme yoluna giden Kardashian, bunun için geçmişte çekilen pozlarını sosyal medyada paylaşıyor. 35 yaşındaki iki çocuk annesi Kardashian, kendi internet sitesinde geçen yıl karda çekilen bikinili pozlarını tekrar paylaştı.

Kardashian, 2015’te kocası Kanye West ile Utah’ta çıktıkları kar tatilinde verdiği pozlarda üzerindeki kürklü bikiniyle görülüyor.

Kardashian’ın kürklü bikinisiyle verdiği pozlar Kanye West tarafından çekildi. Ünlü yıldız geçen yıl da sosyal medyada bu pozlardan bazılarını takipçileriyle paylaşmıştı. Kim Kardashian, şu sıralar hamilelikle aldığı kiloları vermek için çaba harcıyor.

kim kardashian1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.