Kerim ‘İLLA AŞK’ ile farkını gösterdi

İlk single’ı için birbirinden önemli isimlerle çalışan genç sanatçı Kerim bu yaz ‘İLLA AŞK’ diyecek. Pop türündeki single’ı ile içimizi kıpır kıpır etmeye hazırlanan Kerim, yaza iddialı bir giriş yapıyor!

Özel isimlerle çalıştı!

Sözleri Berksan ve Güzide Seda Orcan’a, bestesi Turaç Berkay Özer’e ait olan ‘İLLA AŞK’ isimli single çalışmasının düzenlemesinde ise Emir Batkan’ın imzası var. Prodüktörlüğünü Sed Yapım’ın üstlendiği single çalışmasının müzik direktörü ise sektörün başarılı isimlerinden, usta söz yazarı İsra Gülümser. Vokal çalışmalarının Cihan Okan’ın desteğiyle gerçekleştirildiği ‘İLLA AŞK’ ile bu yaz yerinizde duramayacaksınız.

Zeynel Abidin’in albüm fotoğraflarını çektiği yeni single çalışmasında, klibin yönetmenliğini Doruk Çetin üstlendi. Genç şarkıcı Kerim; her detayın özel olarak düşünüldüğünü ve daha önce yapılmış olan tüm çalışmalardan farklı bir işe imza attıklarını belirtirken, uzun saatler süren çekimlerin ardından şarkının video klibinin tamamlandığını belirtti.

kerim

Müzik severler; yoğun bir çalışmanın sonucunda, hepsi ayrı ayrı alanında çok önemli isimlerin büyük bir iştah ve keyifle katkıda bulundukları bu single’ın her noktasında aşk bulacaklar.

‘İLLA AŞK’ a 20 Haziran itibariyle; Fizy, Spotify, Itunes, Apple Music, Youtube ve diğer tüm dijital platformlardan ulaşılabilecek.

Kerim; ‘İskender Paydaş, İsra Gülümser, Ersay Üner gibi birbirinden kıymetli isimlerin içinde yer aldığı diğer şarkılarımızı da adım adım dinleyicilerimizle paylaşmak için sabırsızlanıyorum’ diyerek sonraki çalışmaları için heyecanını dile getirdi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.