Keremcem’den aşk açıklaması

İki ay önce boşanan Keremcem, rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu ile hakkında çıkan aşk dedikodusuna yanıt verdi.

Oyuncu Seda Güven’le 9 ay süren evliliğini iki ay önce bitiren Keremcem, önceki gün Etiler’deydi. Gözlük satan bir mağazadan alışveriş yapan şarkıcı, kendisine ikram edilen kahveyi geri çevirmedi.

Makaron’un haberine göre; bu sırada yanına gelen muhabirlerin, “Rol arkadaşınız Ezgi Asaroğlu ile aşk yaşadığınız doğru mu?” sorusuna “Boşandım ve hayat devam ediyor. Sizden gizleyecek değilim. Ben buna ‘evet’ ya da ‘hayır’ demem” diye yanıt vererek kafaları karıştırdı.

Seda Güven ile Keremcem Paris’te evlenmişti. Yakın arkadaşken sevgili olan Seda Güven ile Keremcem, bu sürpriz kararla herkesi şaşırtmış ve uzun süre eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Keremcem, Aydın Boysan’ın doğum günü kutlamasında bütün davetlilerin huzurunda Seda Güven’e evlilik teklifi ederek onu gözyaşlarına boğmuştu.

Seda Güven de Keremcem gibi boşanmanın üzüntüsünü üzerinden çabuk atmıştı. Güven, geçtiğimiz hafta Caddebostan’daki bir balıkçıda, şu sıralar “Filinta” dizisinde rol alan oyuncu Onur Tuna ile yemekteydi.

Popüler bir mekan olmadığı için son derece rahat ve yakın görünen ikili, flaşlar patlayınca paniğe kapıldı. Görüntülendiklerini anlayınca masadan kalkıp koşar adım muhabirlerin yanına gelen Tuna, telaşla “Arkadaşlar hangi gazetede çalışıyorsunuz? Habere ne yazacaksınız?” diye sordu. Ardından da birkaç dakika önce son derece samimi göründüğü Seda Güven’le ilgili “Sandığınız gibi bir durum yok, yanlış bir şey yazmayın” diye açıklamada bulundu.

Fotoğraflarının çekilmesi nedeniyle keyfi kaçan Güven ve Tuna, yemeği erken bitirip iki arkadaşlarıyla beraber mekandan çıktı. İkili farklı araçlarla oradan ayrıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.