Kerem Bursin yeni görüntüsüyle herkesi şaşırttı

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’ adlı yeni dizisinde bir boksörü canlandıracak olan yakışıklı oyuncu Kerem Bursin, görüntüsüyle herkesi şaşırttı.

Ay Yapım projesi olan ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’ dizisinde başarılı oyuncu Gürkan Uygun’un oğlunu canlandıracak olan Kerem Bursin, rol için yaptığı hazırlıklara devam ediyor.

Dizide 5 dil bilen genç bir boksörü canlandıracak olan Bursin, hayat vereceği karakteri için boks dersleri alıyor. Bu sabah Instagram hesabı üzerinden spor sırasında çekilen bir fotoğrafını paylaşan Bursin, kısa süre içinde takipçilerinden binlerce beğeni aldı.

YENİ GÖRÜNTÜSÜNE BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Canlandıracağı boksör Ali Smith adlı Şili vatandaşı için son zamanlarda devamlı olarak spor yapan Bursin, sosyal medya üzerinden bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Yakışıklı oyuncunun epey kas yapmış olması takipçilerinin gözünden kaçmazken, Bursin’in bu fotoğrafına binlerce beğeni ve yorum geldi.

kerem

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.