Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya ilişkileri hakkında ilk kez konuştu

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya rol aldıkları reklam filminin basın toplantısında açıklamalar yaptı.

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya çifti birlikte rol aldıkları reklam filminin basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Uzun süredir aşk yaşayan Sarıkaya ile Bürsin çifti ilişkileri ile ilgili ilk kez konuştu.

Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya ”Mavi”nin yeni reklam filmini tanıttı

Serenay Sarıkaya, kendilerine yöneltilen “Birlikte bir projede yer alacak mısınız” sorusuna, “Uzun zamandır hazırlandığımız bir proje var. Netleşince zaten gerekli açıklamalar yapılacak” derken, Kerem Bürsin de “Dizi çalışmaları devam ediyor. Bir grup çalışması oldu. Hikaye bizden çıktı. Bakalım nasıl olacak” diye konuştu.

“Kimseyi rakip görmüyorum”

Kerem Bürsin kendisi gibi bir giyim firmasının reklam yüzü olan rol alan “Çağatay Ulusoy’u kendinize rakip görüyor musunuz” yönündeki soruya “Rekabet yanlış bir kelime. Hele yaptığımız işte.Hepimiz meslektaşız. Hayatta tek rakibin kendindir. Hayırlısı olsun” dedi

Evlilik açıklaması

Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya hayranlarınının en merak ettiği konulardan biri de hiç şüphesiz ünlü çiftin evlilik düşünüp düşünmediği. Bürsin evlilikle ilgili sorulara, “Evlilik ciddi bir şey. Biz şu an gayet memnunuz” diyerek henüz nikah masasına oturmayı düşünmediklerini söyledi.

kerem serenay

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.