Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya arasında aşk mı yoksa strateji mi var?

Kerem ve Serenay AVM’de el ele… Aşk mı yoksa strateji mi?

Kerem ve Serenay yeni Mavi reklamı yayınlanır yayınlanmaz soluğu bir alışveriş merkezinde aldılar ve magazin muhabirleri tarafından el ele görüntülendiler. Bu tatlı bir tesadüf mü, yoksa reklamla beraber yürüttükleri bir strateji mi? Konsey ikiye bölündü!

Onur BAŞTÜRK
Bence strateji. Reklamdan bir gün önce neden AVM’de gezinmediler? Bir gün sonra çıkmaları, el ele poz vermeleri, gayet rahat olmaları; hepsi belli bir stratejinin ürünü. Ama bunu doğal karşılıyorum. Olması gereken de bu. Sonuçta iki sevgili reklamda oynuyor. Hayranları onları gerçek hayatta da beraber pozlanırken görmek istiyor.

Ömür GEDİK
Reklam stratejileri bazen film yayınlandıktan sonraki hamleleri de kapsıyor. Aynı yeni bir single ya da yeni bir film çıktığında sanatçıların, oyuncuların ortalarda daha fazla görünüp, gündemde kalmaya çalışması gibi. Serenay ve Kerem’in AVM’de el ele görüntülenmesinin reklam planı dahilinde olma ihtimali yüksek.

Melike KARAKARTAL
Ben hoş bir tesadüf olduğunu düşünüyorum. Alışverişe gitmişler ve beraber görüntülenmişler, bu kadar basit… Ünlü ve popüler olmaları dışında onlar da birbirini seven, herkes gibi sokakta doğal olarak el ele gezen herhangi bir çift aslında. Öküzün altında buzağı aramaya gerek yok.

Cengiz SEMERCİOĞLU
Dokuz ay kadar önce Ağustos 2015’te ilk kez Kelebek yakalamıştı bu çifti, Kerem’in evinden sabah çıkıyorlardı… Hatta o zaman Kerem, “Fotoğraflarda evim belli olmasın hiç değilse” diye haber göndermişti bize… 9 ay sonra şimdi AVM’de el ele geziyorlar… Hiçbir ünlüye “reklamı köpürtün” diye anlaşma yaptıramazsınız… Kerem-Serenay da reklamı köpürtmek için değil, aşkları için el eleler… Bundan sonra da hep onları böyle göreceğiz, alışın…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.