Kerem Bürsin ve Leyla Lydia Tuğutlu, Cannes’da yabancı basının yoğun ilgisiyle karşılaştı

Ay Yapım imzalı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’ dizisinin başrol oyuncuları Kerem Bürsin ve Leyla Lydia Tuğutlu, 100’ü aşkın ülkenin katıldığı, dünyanın en prestijli televizyon fuarlarından MİPTV 2017 için Cannes’daydı.

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’ dizisinin başrol oyuncuları Kerem Bürsin ve Leyla Lydia Tuğutlu, uluslararası televizyon sektörünün kalbi olarak adlandırılan televizyon fuarı MİPTV 2017 için Cannes’a uçtu. Dizinin büyük beğeni toplayan çifti, Cannes’da yabancı basının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Dünya televizyon endüstrisinin vitrini olarak adlandırılan fuar alanında uluslararası basınla buluşan Kerem Bürsin ve Leyla Lydia Tuğutlu, röportajların ardından birlikte objektiflerin karşısına geçti. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ikiliye yabancı basın büyük ilgi gösterdi.

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in heyecan dolu yeni bölümü 12 Nisan Çarşamba saat 20:00’da Atv’de ekrana gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.