Kenan İmirzalıoğlu’ndan Arda Turan harekatı

Sinem Kobal’la Arda Turan’ın adının geçtiği haber, Kenan İmirzalıoğlu’nu kızdırdı.

 

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın bir dediğini iki etmiyor. Eşinin üzerine titreyen İmirzalıoğlu, geçtiğimiz gün Kobal’ın yakın dostu Yasemin Özilhan’ın davetinde Aslıhan Doğan’la piştinin eşiğinden dönmesiyle ilgili yapılan haberler üzerine düğmeye bastı.

SİNEM KOBAL İSYAN ETTİ

Kobal’ın, eski nişanlısı Arda Turan’ın sevgilisi Doğan’la karşılaşmamak için davete sonradan katıldığı ve gergin anlar yaşadığı iddia edilmişti. Güzel oyuncunun çıkan haberlerin ardından isyan etmesiyle birlikte Kenan İmirzalıoğlu Kobal’ın geçmişine sünger çekmek için devreye girdi.

BEDELİ 30 BİN TL

Ünlü oyuncunun, Sinem Kobal’la Barcelonalı futbolcu Arda Turan’ın nişanlı oldukları dönemde çıkan haberler ve çekilen fotoğraflarının internet ortamından silinmesi için avukatına talimat verdiği öğrenildi. Ekşi Sözlük ve Twitter gibi sosyal medya platformlarından da ikili hakkında yapılan yorumların silinmesini isteyen İmirzalıoğlu eşini rencide edecek yorumların devam etmesi durumunda da yargıya başvuracak.

Bu arada internet ortamından haberleri sildirmenin bedeli ise yaklaşık 30 bin TL civarında.

‘GÖZBEBEĞİMİZSİN’

Geçmiş yıllarda bir tv programının canlı yayınında Arda Turan, Kenan İmirzalıoğlu’na ‘Ağabey’ derken ünlü aktör ise “Arda biz de senin oyunculuğuna bayılıyoruz. Gözbebeğimizsin” diyordu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.