Kenan İmirzalıoğlu ve Haluk Bilginer yine düşman olacak

Kenan İmirzalıoğlu ve Haluk Bilginer, yıllar sonra tekrar buluştu. Usta oyuncu, ‘Cingöz Recai’ filminde polis müfettişini, İmirzalıoğlu ise ondan kaçan hırsızı oynayacak

Yedi yıl önce fenomen olan ‘Ezel’ dizisinde iki düşmanı oynayan Kenan İmirzalıoğlu ve Haluk Bilginer, yeniden bir araya geliyor.

‘Cingöz Recai’ adlı filmde buluşacak olan ikili, kovalamaca sahneleriyle adlarından söz ettirecek. Bilginer, filmde İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı hırsız Cingöz Recai’yi yakalamaya çalışan polis müfettişi Mehmet Rıza’ya hayat verecek.

Bu ay sonunda çekimlerine başlanması planlanan film için tek eksik ise İmirzalıoğlu’nun partneri… Yapım şirketi Songül Öden ve birkaç isim üzerinde çalışıyor. Çekimleri bir hafta yurt dışında yapılacak olan projenin diğer sahneleri İstanbul’da gerçekleşecek. İmirzalıoğlu ise hırsız rolü için ‘Karadayı’ dizisinden sonra kestirdiği bıyıklarını yeniden uzatıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.