Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal evlilik yolunda ilk adımını attı

Evlilik yolunda emin adımlarla ilerleyen Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, nişan yüzüklerini aldı. Âşıkların Nişantaşı Cartier adlı mağazaya girmesinin hemen akabinde, dükkânın kapılarının kapatılması çevrede bulunan kişiler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. 1 saati aşkın içeride kalarak beğendikleri yüzüğü alan çifte kumruların çıkışta sergiledikleri keyifli haller ise dikkatlerden kaçmadı.

Düğün büyükada’da!

Gazetecileri alışılmışın dışında gülerek karşılayan İmirzalıoğlu, ”Yanlış anlaşılmasın arkadaşlar doğum günü için alınan bir yüzük, evlilikle alakası yok” diyerek gülümsedi. İmirzalıoğlu, düğün yerininde Cunda Adası değil, Büyükada olduğunu söyleyerek kahkaha attı.

sinem kenan

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.