Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen Sinem Kobal dizilerde rol almak için haftalık 100 bin lira istiyor

Evlendikten sonra fiyatını 2 katına çıkaran ünlü oyuncu, dizilerde rol almak için haftalık 100 bin lira istiyor.

Takvim’de yer alan habere göre yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’yla Mayıs 2016’da Cunda’da dünyaevine giren Sinem Kobal, evlilikle birlikte kaşesini arttırdı. İki yıl önce rol aldığı diziden bölüm başı 50 bin lira alan güzel oyuncu, ücretini bir anda ikiye katladı. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Kobal’ın dizilerden bölüm başına 100 bin lira istediği öğrenildi.

REKLAM KAMPANYASINI KAPTIRDI

Güzel oyuncu, aynı stratejiyi ünlü markaların tanıtımları için de sürdürünce başarılı olamadı. Zira kozmetik markası Garnier’in bir yıllık reklam yüzü olması karşılığında 2013’te 460 bin lira alan Sinem Kobal, aynı markanın yetkililerinden 2017 yılı için ise 1 milyon lira istedi. Bunun üzerine yetkililer, 400 bin liraya Demet Özdemir’le anlaştı.

BU DA MI RAFA KALKACAK?

İstediği astronomik ücret nedeniyle birçok projeden olan Kobal’ın şu sıralar yeni bir dizi için görüşme yaptığı öğrenildi. Barış Arduç’la başrolü paylaşacağı dizi için bölüm başı yine 100 bin lira isteyen güzel oyuncunun, bu projesinin de rafa kalkacağıyla ilgili dedikodular öne sürüldü.

Ünlü oyuncunun kaşesini artırmak isterken işinden olması da “Sinem Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan oldu” dedirtti…

2 SENEDİR SESSİZ

Son olarak ‘Analar ve Anneler’ dizisiyle ekranda boy gösteren Sinem Kobal, son filmini de yine aynı yıl yani 2015’te çekti. Kobal, ‘Analar ve Anneler’ ile ‘Yaktın Beni’ filminden sonra 2 yıldır hiçbir projede yer almadı.

Yakışıklı oyuncu Barış Arduç ise yeni dizisinden haftada 80 bin lira ücret alacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.