Kenan İmirzalıoğlu ile Berrak Tüzünataç pişti oldu

Bir dönem Marmaris’te tatil yapan Kenan İmirzalıoğlu ile Berrak Tüzünataç, yıllar sonra yeni sevgilileriyle anma gecesinde karşılaştı.

2013 yılında hayatını kaybeden Tuncel Kurtiz’in 80’inci yaş günü Bomonti Babylon’da düzenlenen etkinlikle kutlandı. Merhum sanatçının eşi Menend Kurtiz’e, “80’inci yaş günümü de inşallah hep birlikte kutlarız” sözlü vasiyetini, Kenan İmirzalıoğlu – Sinem Kobal, Berrak Tüzünataç – Birkan Sokullu, Cansu Dere gibi ünlü isimler gecede yer alarak yerine getirdi. Gecenin en çok konuşulan olayı ise hiç kuşkusuz 2014 yazında Marmaris’te tatil yaparken objektiflere yansıyan Berrak Tüzünataç ile Kenan İmirzalıoğlu’nun karşılaşması oldu.

Tatsız karşılaşma

Yeni aşklarıyla geceye katılan ikili, yan yana gelmemeye özen gösterdi. Her iki isim de geceden erken ayrılmak zorunda kaldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.