Kenan İmirzalıoğlu: Gün demokrasimize sahip çıkma günüdür

Kenan İmirzalıoğlu, birlik olmanın önemine işaret ederek, “Gün demokrasimize sahip çıkma günüdür. Gün birlik olma günüdür” şeklinde konuştu. Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstererek, “Yüce milletimizin iradesine, özgürlüğüne, demokrasi içinde yaşama hakkına karşı düzenlenen bu darbe girişimini ve tüm antidemokratik eylemleri nefretle kınıyorum” dedi.

Ünlü oyuncu, sosyal medyada Türk bayrağı önünde çekilmiş görüntülü mesajını paylaştı.

İmirzalıoğlu, mesajında, “Yüce milletimizin iradesine, özgürlüğüne, demokrasi içinde yaşama hakkına karşı düzenlenen bu darbe girişimini ve tüm antidemokratik eylemleri nefretle kınıyorum. Bu terör saldırısı karşısında hayatını kaybeden kahraman demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim. Hepsine minnettarım. Hepsini saygıyla anıyorum” ifadelerini kullandı.

Kenan İmirzalıoğlu, birlik olmanın önemine işaret ederek, “Gün demokrasimize sahip çıkma günüdür. Gün birlik olma günüdür” şeklinde konuştu.

https://www.youtube.com/watch?v=fK7Hg0u0gnE

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.