Kenan İmirzalıoğlu düğün masrafları için kesenin ağzını açtı!

Yaşadıkları aşkla magazin gündeminden düşmeyen ve geçtiğimiz günlerde nişanlanarak evliliğe ilk adımı atan ünlü çift Kenan İmirzalıoğlı ve Sinem Kobal, dillere destan bir düğün planlıyor! Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz günlerde nişanlanan ünlü çift Kenan İmirzalioğlu ve Sinem Kobal düğünleri için 800 bin TL’yi gözden çıkardı. Kenan İmirzalıoğlu 2016’ya damga vurması beklenen düğün için sponsorlardan gelen teklifleri reddetti, kesenin ağzını açtı.

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Aralık 2014’te aşk yaşamaya başlamış 1.5 ay önce de nişanlanmıştı. İkili nikah tarihi için 21 Mayıs’ı belirlemişti. Ama aynı gün Beraat Kandili olduğu için aile büyüklerinin uyarısıyla tarihi öne çekildi. Düğün 14 Mayıs’ta Ayvalık Cunda Adası’nda yapılacak. Hazırlıklar başladı; 300 kişilik davetli listesi oluşturuldu. Sinem Kobal gelinlik siparişini verdi.

SPONSORLARI REDDETTİ!

Kenan İmirzalıoğlu 2016’ya damga vurması beklenen düğün için sponsorlardan gelen teklifleri reddetti, kesenin ağzını açtı. Her şeyin kusursuz olmasını isteyen İmirzalıoğlu, alyans, gelinlik, damatlık, ulaşım konaklama, düğünün yapılacağı otel, organizasyon ve balayı için 800 bin TL’ye gözden çıkardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.