Kenan Doğulu’dan ilginç tüp bebek cevabı

İki yıllık evliliklerinin çatırdadığı iddia edilen Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti önceki gece adeta düşman çatlattı. İkili ‘Ayrılmıyoruz’ pozu vererek ayrılık dedikodularına son verdi. Kenan Doğulu önceki gece yakın bir arkadaşının düğün törenine katılılırken, aynı saatlerde eşi Beren Saat’te Karaköy’de bir mekana gitti.

İkili farklı mekanlarda gece yarısına kadar ayrı mekandan eğlenirken, Kenan Doğulu eşi Beren Saat’in bulunduğu Karaköy’deki mekana geldi. Mekanı birlikte sabaha karşı terk eden çift “Çok mutluyuz. Yakın dostlarımızla eğlendik” dedi.
Bir muhabirin “Tüp bebek denediğiniz ve başarılı olmadığı doğru mu?” sorusuna Kenan Doğulu büyük bir kahkaha attı “Bak sen yahu” diyerek güldü. Ünlü çift daha sonra Harbiye’deki bir mekana gidip eğlencelerine devam etti. Sözcü

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.