Kenan Doğulu’dan “İhtimal” sürprizi

Şarkıcı Kenan Doğulu, “İhtimal” isimli yeni şarkısını ilk kez Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde yorumlayacak. Doğulu, “Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri” kapsamında 25 Haziran’da hayranlarıyla buluşacak.

Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşecek konserde Doğulu, “Gelinim”, “Sımsıkı Sıkı Sıkı”, “Aşkkolik”, “Aşk Oyunu”, “Baş Harfi Ben”, “Can Bebeğim” ve “Ex Aşkım” gibi sevilen şarkılarının da caz müzik formlarında yeniden düzenlenmiş versiyonlarını seslendirecek.
Doğulu’ya piyanoda Ercüment Orkut ve Can Çankaya, kontrbasta Ozan Musluoğlu, davulda Mehmet İkiz ve Ferit Odman, trompette Şenova Ülker, trombonda Bulut Gülen, saksafonda Engin Recepoğulları ve vokallerde Sibel Gürsoy ile Tuğba Önal’ın yer aldığı Türk caz müzisyenlerinden oluşan orkestra eşlik edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.