Kenan Doğulu “İlk Adımı Sen At” ile yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor

Türk pop müziğinin en sevilen isimi Kenan Doğulu, yeni şarkısı “İlk Adımı Sen At” ile yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Türk pop müziğinin en sevilen isimi Kenan Doğulu, yeni şarkısı “İlk Adımı Sen At” ile yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Yıllardır dillerden düşmeyen aşk şarkılarının mimarı olan, klipleriyle sosyal medyada izlenme ve dinlenme rekorları kıran ünlü sanatçı, bu yaz hayranlarına aşkta ilk adımı atmaları için ilham ve cesaret verecek.

“Aşk Kokusu”, “Kalp Kalbe Karşı” gibi şarkılarıyla aşkı en güzel anlatan sanatçılardan biri olan Kenan Doğulu’nun, söz ve müziği kendisine ait olan düzenlemesini Güneş Ergün ile birlikte yaptığı yeni şarkısı “İlk Adımı Sen At”, bu yılın en hit şarkılarından biri olmaya şimdiden aday.

Şarkılarıyla olduğu kadar klipleriyle de dikkatleri üzerine toplayan Kenan Doğulu’nun yeni şarkısı “İlk Adımı Sen At”ın klibi de çok yakında hayranlarıyla buluşacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.