Kenan Doğulu, Açıkhava sahnesinin büyülü atmosferinde hayranlarıyla buluştu

Kenan Doğulu, yoğun istek üzerine ikinci kez Açıkhava sahnesinin büyülü atmosferinde hayranlarıyla buluştu. “BKM AÇIKHAVA’DA 2017” etkinlikleri kapsamındaki konserin biletleri günler önce tükendi.

Kenan Doğulu, “Sevgi saygı, hoşgörü, aşk ve barışı düşünerek yaşayanlar hepiniz hoşgeldiniz! Bu toplu bir seanstır. Enerjilerimizi yükseltip evrene iyi mesajlar göndereceğimiz bir konsere hazır mıyız?” sözleriyle konsere başladı. Doğulu, yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kalarak sevenlerine gerçek bir müzik ziyafeti sundu.

Kenan Doğulu konserin açılışını ‘Susma’ şarkısı ile yaptı. Def Jam Erbane grubunun Doğulu ile ‘Susma’ için özel olarak gerçekleştirdiği performans herkesi büyüledi.

Konserde 30’u aşkın şarkı seslendiren Doğulu’yu dinlemeye gelenler arasında Edis, Tuvana Türkay, Engin Hepileri ve eşi Beyza Şekerci, İpek Erdem ve Berfin Erdoğan gibi ünlü isimler de yer aldı.

Harbiye’de Mirkelam sürprizi

Her konserinde sürpriz konukları, performansı ve şovlarıyla seyirciyi kendisine hayran bırakan Kenan Doğulu, sahnesine alkışlar eşliğinde Mirkelam’ı davet etti. Kenan Doğulu ile Mirkelam “Mirkelam Şarkıları” albümünde Kenan Doğulu’nun seslendirdiği “Tavla” şarkısını bu kez Harbiye sahnesinde birlikte söylediler.

Genç müzisyenler Harbiye sahnesinde

Kenan Doğulu, daha önce Chick Corea’nın da sahnesine konuk olan 13 yaşındaki caz piyanisti Hakan Başar ile 16 yaşındaki Berklee öğrencisi vokalist Bade Karakoç’u Harbiye sahnesinde ağırladı. Prodüktörlüğünü yaptığı 2017’nin en iyi çıkış yapan Türkçe rap yapan gruplarından Tahribad-ı İsyan ise Doğulu sahnesinde “Hamam” şarkısını seslendirdi.

Konser için çok özel bir repertuvar hazırlayan Kenan Doğulu’ya Ney üstadı Eyüp Hamiş ve perküsyon ustası Orhan Topçuoğlu gibi değerli müzisyenler eşlik ederek uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir performansa imza attılar.

Kenan Doğulu konserine özel caz bölümüyle devam etti. Kenan Doğulu’ya, Türkiye’nin en iyi caz müzisyenlerinden ; kontrabasta Ozan Musluoğlu, trompette Tolga Bilgin ve trombonda Bulut Gülen eşlik etti.

Tüm şarkılarını 5000 kişilik bir çoşkulu bir dinleyici korosu ile seslendiren Kenan Doğulu sahneye “ Tutamıyorum Zaman” şarkısı ile veda etti.
Doğulu, konserin finalinde kendisini alkışlar ve ıslıklar eşliğinde tekrar sahneye çağıran sevenlerine “Pamuk ve İlk Adımı Sen At” şarkılarını seslendirerek unutulmaz bir geceye daha imza attı.

Kenan Doğlulu, Merve Kırşan stil danışmanlığında konserin ilk kısmında Emre Erdemoğlu imzalı özel tasarım ceket giydi. Konserin ikinci kısmında ise nakış ve işlemeleri Kenan Doğuu’ya özel olarak Tuba Albustanoğlu tarafından hazırlanan ceketle sahneye çıktı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.