Kemal Doğulu, mutlu haberi sosyal medya hesabından verdi

Tedavisi tamamlanan modacı Kemal Doğulu, sosyal medya hesabından sağlığına kavuşmasıyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Yaşadığı binanın önündeki merdivenlerden düşerek yaralanan ve apar topar hastaneye kaldırılan Kemal Doğulu, uzun bir süre komada kalmış ve sevenlerini üzmüştü.

Tedavisini olumlu sonuçlanan Kemal Doğulu, mutlu haberi sosyal medya hesabından verdi.

Doktorların verdiği korse ile kardeşi Kadir Doğulu’nun doğum gününde boy gösteren Kemal Doğulu, paylaştığı fotoğrafa, “Neredeyse 2.5 ay oldu, ben sağlığıma kavuştum ve buradayım yeniden. Dualarıyla destek olan herkese bin teşekkür. Allah beterinden saklasın. Sağlığınız yerinde, aileniz yanınızda olsun gerisi vız gelir tırıs gider.” notunu düştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.