Kelly Brook, sevgilisini internetten bulmuş

Kelly Brook, Jeremy Parisi’yle tanışma hikayesini anlattı. Ünlü model ve oyuncu Kelly Brook, bir süredir birlikte olduğu Fransız sevgilis Jeremy Parisi’yle sosyal medya aracılığıyla tanıştığını söyledi.

Bir TV programına konuk olan 36 yaşındaki Brook, kendisinden 6 yaş daha genç olan Fransız sevgilisi Jeremy Parisi’yi ilk kez sosyal medyada paylaşılan bir videoda gördüğünü anlattı.

Brook o dönemi şöyle anlattı: “O sıralar Los Angeles’ta yaşıyordum. Forma girmek için dövüş sporları ile ilgileniyordum. Bir gün izlediğim bir videoda Jeremy’yi gördüm. Sonra ona internet aracılığıyla ulaştım. Altı ay boyunca internetten görüştük.”

Kelly Brook Jeremy Parisi

Brook sevgilisiyle altı aylık online görüşmelerin ardından gerçek hayatta da tanıştıklarını ve aralarında romantik bir ilişki doğduğunu söyledi.

Kelly Brook, 36 yaşına gelmesine rağmen evlenip çocuk sahibi olmamasını da “başarı” olarak nitelendirdi.

İşi gereği sürekli seyahat etmek zorunda olduğunu söyleyen Brook “Kaotik bir hayatım var. Ayaklarım gerçekten de yere basmıyor, sürekli seyahat ediyorum. Erkeklere ayıracak çok zamanım yok” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.