Kellik kapatma yönetiminde teknolojinin geldiği son nokta ‘Saç Simülasyonu’

Saç simülasyonunu bulan dünyanın en tanınan uzman kişisi MOSHE ALUL ve

İtalyan aktris ve Kaş’ta kıl atım tekniğinde dünya yıldızı ENNIO ORSINI İstanbul’a geliyor…

İnsan kafasında toplamda ortalama 100.000-150.000 saç bulunur. Saçlarda seyrelme veya saçların tamamen kaybı günümüzde hem bayanların hem de beylerin ortak sorunu. Bu durum kişinin kendine olan güvenini de olumsuz yönde etkiliyor. Bu sıkıntıyı yaşayanlar öncelikle saç ekimi düşünürler ancak çoğu bu sıkıntıyı yaşayan bir çok kişi yetersiz folikül sayısı nedeniyle saç ekimi yaptıramıyor ya da yaptırsa dahi başarılı sonuçlar alamıyor.

Kellik kapatma yönetiminde teknolojinin geldiği son nokta ise Saç Simülasyonu

Dünyanın alanında en ünlü uzman isimleri İstanbul’a geliyor…
İsrail NPM firmasının sahibi ve aynı zamanda saç simülasyonu bulan kişi Moshe Alul ve İtalyan aktris ve aynı zamanda Kaş’ta kıl atım tekniğinde dünya yıldızı Ennio Orsini konuyla ilgili uygulamalı eğitim ve bilgi vermek üzere 10-12 Ocak 2016 tarihlerinde arasında İstanbul da seminerlere katılacak.
Saç similasyonu hakkında bilgi veren Türkiye distribütörü BECAS Medikal Başkanı Esat Soydan; ‘’Yöntem, cerrahi olmayan, ağrısız erkek ve kadında kellik kapatma yöntemleri arasında son noktadır; saçın dökülme ölçüsüne ve arzu edilen görünüme dayalı olarak – gerçek saç kökleri ve tellerinin doğal görünümünü kopyalamak için saç derisinin epidermal seviyesine doğal mikropigmentlerin uygulandığı kellik kapatma yöntemidir. Bir diğer deyişle doğal görünüme çok yakın sonuç veren bir kalıcı makyaj işlemidir. Yöntemle hiç saçı olmayan ya da kafasında lokal saç kalmış kişilerin devamlı olarak çok kısa saç kullanmaları şartıyla kafa derisinde saç kökü varmış görüntüsünü kazandırmak temel amaçtır. Yöntem, sadece doğal pigmentler ve uygulama yöntemleri kullanarak günümüzde en iyi kellik kapatma yöntemi olarak kabul edilmekte. Saç Simülasyonu tüm saç dökülmesi türleri ve aşamaları, her yaş, renk ve cilt tipine uygun olup doğala yakın bir görünüm elde edilebildiği için tüm dünyada tercih sebebidir.’’ Dedi.

Esat Soydan ‘’ Yayılmış saç dökülmesi herhangi bir yaştaki her iki cinsiyeti etkiler ve duygusal stres, beslenme yetersizlikleri ve endokrin dengesizliği dâhil olmak üzere normal saç döngüsünü durduran herhangi bir şeyden kaynaklanabilir. Kadınların yaklaşık %5’i saç dökülmesi / seyrelme durumlarından muzdariptir. Saç Dökülmesi (Alopesi) için Saç Simülasyonu saç görünümü verebilir, saç dökülmelerini gizleyebilir, saç nakli ameliyatlarında ki yara izlerini kamufle edebilir, yara, yanık, doğum lekelerini gizleyebilir ’’bilgisini verdi.

ENNIO ORSINI

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.