KARNAVAL feat. İSKENDER PAYDAŞ “GİTME”

KARNAVAL, DMC yapımcılığında ve İskender Paydaş prodüktörlüğünde hazırladığı “SERZENİŞ” albümünün 3.klibini İskender Paydaş ile yaptıkları düetle “Gitme” şarkısına çekti.

Klibin yönetmenliğini Incognito, Ajda Pekkan, Sezan Aksu ve Mirkelam gibi ünlü isimlerle de çalışmış, uzun yıllar İtalya’da yaşamış yönetmen Murat Gönüllü üstlendi. .

Söz ve müziği grubun Solisti Serkan Okumuş ve grubun gitaristi Barbaros Evin’e, Aranjesi İskender Paydaş ve Alişan Göksu’ya ait olan “Gitme” Tüm Tv ve Radyo kanallarında yayınlanmaya başlayacak.

Dmc yapımcılığındaki albümün prodüktörü ve aranjörü olan İskender Paydaş piyano, klavye, hammond gibi enstrüman kayıtları ile de yer aldı. Karnaval grubunun “Serzeniş” albümünün bu 3. klibinde başrollerde oyuncu Nazlı Eker ve Barış Tığlı yer alırken mekan olarak Galata Köprüsü, Taksim, Nişantaşı, Şişhane; Tünel bölgesi ve Canavar Stüdyoları kullanıldı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.