Kardeşim Benim ve Dedemin Fişi zirvede

Box Office’nin verilerine göre Türk izleyicisi ilk 6 ayda en çok komedi filmi seanslarına gitti. Listenin başında Murat Boz va Aslı Enver’in başrolde yer aldığı ‘Kardeşim Benim’ oldu.

Yılın ilk yarısında beyazperde izleyicisinin en çok hangi tür filmlere rağbet gösterdiği, Box Office tarafından açıklandı. Buna göre sinemaseverler bu sezon komedi filmleriyle ilgilendi. 6 ayda en çok gişe yapan film, Burak Özçivit, Murat Boz ve Aslı Enver’in oynadığı ‘Kardeşim Benim’ oldu. Box Office Türkiye’den derlenen bilgilere göre film, vizyonda kaldığı 15 hafta boyunca 2 milyon 63 bin 133 kişi tarafından izlenerek, 23 milyon 79 bin 430 lira hasılat elde etti.

‘Dedemin fişi’ ikinci sırada

Ocak ayı sonunda beyazperdede izleyiciyle buluşan Meltem Bozoflu’nun yönettiği “Dedemin Fişi”ni ise 2 milyon 15 bin 665 kişi izledi. Dokuz hafta vizyonda kalan film, 22 milyon 912 bin 770 lira hasılata ulaştı. Şahan Gökbakar, Mehmet Selim Akgül, Liberat Niyoyandika ve Feriştah Senem Yıldırım’ın oynadığı, ‘Osman Pazarlama’ en çok izlenen filmler arasında üçüncü oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.