Kara Sevda’nın yeni Bölümünde Neler Olacak?

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın yeni bölümünde, Nihan’ın Kemal’in hayatına tekrar girmesiyle, daha da dayanılmaz hale gelen evliliğine ve Emir’e isyanı ekrana gelecek.

Kara Sevda’nın yeni Bölümünde Neler Olacak?

Kemal Nihan’la geçirdiği geceden, Emir’le Nihan hakkındaki şüphesi daha da keskinleşmiş olarak çıkar. Öte yandan Emir, Kemal’le Nihan’ın gözlerden uzakta bir araya gelmesinin faturasını hem Kemal’e, hem Nihan’a keser. Kemal’e açıkça savaş ilan eder. Emir’in artık tek amacı Kemal’i geri dönüşü olmayacak şekilde hayatlarından çıkarmaktır. Bunun için büyük bir oyuna kalkışır.

Salih, tekneyi yakanın Emir olduğundan kuşkulanmaktadır. Nihan’la da şüphesini paylaşır. Ancak Nihan, bir ipucundan bunu Ozan’ın yaptığını anlar. Bu, iki kardeş arasında bir kavgaya sebep olur. Diğer taraftan Nihan, Emir’in Ozan’a yardım etmiş olduğunu düşünerek Emir’le yüzleşmeye şirkete gider. Şirkete gittiğinde, Kemal’e kurulan kumpası fark eder.

Kemal, bir gün içinde kendine kurulan tuzağı çökertmek zorundadır. Bunun için Nihan elinden gelen yardımı yapar.

Emir’in Kemal’e açtığı savaşın sonuçları çok ağır olur. Kemal ve Emir’in yüzleşmesi, yepyeni bir dönemin kapısını aralarken, Emir herkes için artık daha tehlikeli ve kontrolsüz birine dönüşecektir.

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.