Kara Sevda’nın ikinci sezonuna ait yeni tanıtımı yayınlandı

Ay Yapım imzalı, başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor’un paylaştığı geçtiğimiz sezona damga vuran ‘Kara Sevda’nın ikinci sezonuna ait yeni tanıtımı dün akşam izleyiciyle buluştu.

NİHAN VE KEMAL’İN BÜYÜK AŞKI SAVAŞA MI DÖNÜŞECEK?

Dizinin sezon final bölümünde; ikiz kardeşi Ozan’ı (Barış Alpaykut) kaybeden ve sorumlusu olarak Kemal’i (Burak Özçivit) gören Nihan (Neslihan Atagül) yayınlanan tanıtımda; ailesiyle birlikte yaşadığı, kendisi için adeta hapishaneye dönen konağı ateşe verdi. Geçmiş hayatını yangınla geride bırakmak isteyen Nihan, hayatında yeni bir sayfa açacağının ilk sinyalini verdi.

Yayınlandığı anlarda sosyal medyada gündem olan tanıtım büyük beğeni topladı. Dizinin sezon final bölümünde istemeden de olsa Emir’i (Kaan Urgancıoğlu) vurarak elini kana bulayan Kemal’in akıbeti merakla bekleniyor. Sosyal medyada dizinin hayranları arasında merak edilen bir diğer konu ise karanlıklar prensi Emir yaşıyor mu sorusu oldu…

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın, senaristliğini Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün üstlendiği Kara Sevda’nın büyük bir heyecanla beklenen yeni bölümleri Eylül ayında Star TV’de ekrana gelecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.