Kara sevdalılar, “sonsuza kadar evet” diyerek aşklarını mühürleyecek

Ay Yapım imzalı ‘Kara Sevda’nın yeni bölümünde düğün çanları Kemal ve Nihan için çalacak. Kara sevdalılar, “sonsuza kadar evet” diyerek aşklarını mühürleyecek.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı ‘Kara Sevda’nın yeni bölümünde izleyiciler, dizinin yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana sabırsızlıkla bekledikleri o görkemli ana tanık olacaklar. Aşklarıyla dindirdikleri tüm fırtınaların, içlerindeki umutla aştıkları tüm engellerin ardından Kemal ve Nihan, en sevdiklerinin huzurunda “sonsuza kadar evet” diyecekler. Damat tıraşı ve kına gecesi gibi özel anlarında da atlanmadığı bölümde kumsalda unutulmaz bir düğünle dünya evine girecek Kemal ve Nihan’ın en mutlu günü ekran başındakiler için dizinin eşsiz anlarından olacak. Düğünde Kemal’in zeybek oyununa, Nihan’ın eşlik ettiği sahneler geceye damgasını vuracak.

blank

Nihan’ın gelinliğine Özlem Süer imzası!

Neslihan Atagül’ün hayat verdiği ve stiliyle de unutulmaz dizi karakterlerinden birine dönüşen Nihan, Özlem Süer’in 2018 koleksiyonuna ait zarif bir gelinlikle izleyici karşısına çıkacak. Gelinlik kaftan olarak adlandırılan ve eklektik tarzın yansıması olan modelde file unsurlar dikkat çekiyor. Kol detaylarında puanlı tül dokusunun tercih edildiği ve tamamı el işçiliği olan model, Nihan’ı bir peri masalının prensesine dönüştürecek.

Emir’in vurgunu!

Her şeyini tek tek kaybetmeye başlayan Emir, düğünü erteletebilmek için her yolu denerken, Kemal’in savcılığa sunduğu belgeler, hem Emir’i hem de Kozcuoğlu Holding’i yakacak. Kemal, bir taraftan düğünün kusursuz olması için uğraşırken, diğer taraftan Emir’den gelecek her türlü hamle için de önlemlerini alacak. Her şeye rağmen Emir’in en büyük hamlesi, hiç beklemediği anda Kemal’i sonsuz mutlulukla, büyük bir karanlık arasında bırakacak. Düğüne büyük bir vurgunla engel olmak isteyen Emir, aşkın gücünün önüne geçmeyi başaracak mı? Sorusunun cevabı, büyük bir merakla beklenecek.

‘Kara Sevda’nın unutulmaz anlarla dolu yeni bölümü 31 Mayıs Çarşamba saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.